Houbová dobrota
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Houby čerstvé |
80 g |
Kmín celý |
1 špetka |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 40% |
3 polévková lžíce |
Tuk |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku.
- Přidáme nakrájené houby, osolíme, opepříme, okmínujeme a za občasného míchání dusíme, až se tekutina odpaří.
- Houby posypeme nastrouhaným sýrem a zvolna pečeme, až se sýr roztaví.
- Před podáváním posypeme pokrm nasekanou petrželkou.