Lančmít se sýrem
Ingredience
Luncheon Meat |
1 ks |
Olej stolní |
4 polévková lžíce |
Paprika červená |
2 ks |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Pórek |
1 ks |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 40% |
200 g |
Vejce slepičí |
4 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Lančmít nakrájíme na čtyři plátky a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách.
- Plátky rozložíme do vymazané zapékací mísy, poklademe na nudličky nakrájenými paprikami a na kolečka nakrájeným pórkem. Posypeme nasekanou petrželkou a nastrouhaným sýrem. Vše zalijeme rozšlehanými, osolenými vejci.
- Zapékáme ve středně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.