Grilovaná krkovička s medem

Ingredience


Med včelí 2 polévková lžíce
Olej stolní 4 polévková lžíce
Omáčka sójová 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Tymián sušený 2 kávová lžička
Vepřová krkovička 500 g
Víno bílé 3 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté maso nakrájíme na silnější plátky, lehce je naklepeme, mírně osolíme, opepříme a na okrajích nařízneme.
  2. Maso rozložíme na rozehřátý grilovací rošt potřený olejem a grilujeme po každé straně asi 4 minuty.
  3. Smícháme med, sójovou omáčku, tymián, víno a olej. Směsí potřeme maso a grilujeme ještě 4 minuty.