Vepřový plátek ve vaječném těstíčku
Ingredience
Máslo čerstvé |
20 g |
Mléko polotučné |
2 polévková lžíce |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
30 g |
Petržel - nať |
1 hrst |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
1 ks |
Vepřové maso libové |
200 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle.
- Z mléka, mouky a vejce připravíme těstíčko a přidáme do něj nasekanou petrželku.
- Těstíčko nalijeme na vymazanou pánev, vložíme plátky masa a necháme zapéci.
- Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
- Podáváme s vařenými bramborami.