Bramborový guláš se zeleninou

Ingredience


Brambory 400 g
Celer bulvový 20 g
Cibule 1 ks
Hrášek 10 g
Kmín celý 1 špetka
Máslo čerstvé 20 g
Mouka pšeničná hladká T 650 10 g
Mrkev kořen 20 g
Pažitka 1 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Vepřová plec 120 g
Voda pitná 0.25 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a kmínu a dusíme.
  2. K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené brambory a zeleninu. Zahustíme nasucho opraženou moukou a dodusíme.
  3. Do hotového pokrmu přidáme kousek másla a nasekanou pažitku.
  4. Podáváme s vařenými bramborami.