Fazolová čorba

Ingredience


Brambory 2 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Fazole bílé 88 g
Mrkev kořen 1 ks
Olej stolní 2 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 špetka
Petržel kořen 1 ks
Sůl 1 špetka
Uzené maso vařené 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Fazole přes noc namočené povaříme, slijeme vodu a přilijeme další horkou vodu. Přidáme polovinu nakrájené cibule, nasekaný česnek a vaříme doměkka.
  2. Zeleninu a cibuli s bramborami nakrájíme na kousky a dusíme na oleji. K uvařeným fazolím přidáme dušenou zeleninu, přilijeme odvar z uzeného masa a povaříme.
  3. Nakonec přidáme papriku a nakrájené uzené maso.
  4. Podáváme s chlebem.