Chlebíčky s treskou
Ingredience
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Paprikové lusky čerstvé |
1 ks |
Smetana 12% (konzumní) |
0.15 l |
Sůl |
1 kávová lžička |
Treska aljašská |
500 g |
Vaječný žloutek slepičí |
2 ks |
Veka |
8 krajíc |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omytou tresku vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařenou rybu vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Papriku omyjeme a drobně nakrájíme.
- Ze smetany a žloutků připravíme smetanový krém, přidáme do něj rybí maso, papriku, sůl a citronovou šťávu.
- Vše prohřejeme v páře a podáváme horké na plátcích veky.