Pečená štika s majonézou

Ingredience


Majonéza 150 g
Máslo čerstvé 80 g
Mouka pšeničná hladká T 650 1 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 2 ks
Ředkvička 10 ks
Salát vlašský 250 g
Štika obecná 500 g
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytou štiku naporcujeme, osolíme, opaprikujeme a obalíme v mouce.
  2. Na rozpáleném másle na pánvi prudce opečeme připravené porce dorůžova.
  3. Pečenou rybu upravíme na mísu, proložíme petrželkou a ozdobíme vlašským salátem a ředkvičkami.
  4. Zvlášť v omáčníku podáváme opepřenou majonézu.