Zapečená treska se zeleninou
Ingredience
Cibule |
180 g |
Filé z aljašské tresky |
350 g |
Houby čerstvé |
250 g |
Rajčata |
350 g |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 40% |
50 g |
Tuk |
60 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rajčata omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Očištěné houby nakrájíme na malé kousky. Oloupanou cibuli nasekáme a lehce podusíme na tuku.
- Zapékací mísu vymastíme a střídavě vrstvíme rajčata, cibuli, porce filé z tresky a houby. Vrchní vrstvu tvoří rajčata s houbami. Přikryjeme alobalem a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 40 minut.
- Podáváme horké, posypané sýrem.