Kaše z tresky
Ingredience
Brambory |
4 ks |
Cibule |
5 polévková lžíce |
Filé z aljašské tresky |
500 g |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
4 ks |
Voda pitná |
1 l |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Filé z tresky a oloupané, na kostičky nakrájené brambory vaříme ve vodě doměkka. Potom vodu scedíme.
- V pánvi na oleji necháme zesklovatět nastrouhanou cibuli, přidáme uvařené rybí maso, brambory, na plátky nakrájená vařená vejce, petrželku, pepř a sůl. Dobře promícháme a zahřejeme.