Treska zapečená se sýrem
Ingredience
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Filé z aljašské tresky |
750 g |
Máslo čerstvé |
60 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
120 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Eidam cihla 40% |
60 g |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté porce filé osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
- Pekáč vymastíme, naskládáme do něj připravené porce.
- Máslo zapracujeme do mouky jako při přípravě drobenky, přidáme nastrouhaný sýr a vše promícháme. Vzniklou směsí posypeme filé, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.