Závitky ze sumečka Pangasius
Ingredience
Nové koření mleté |
1 špetka |
Olej stolní |
40 g |
Pangasius - filety |
1 kg |
Paprikové lusky čerstvé |
100 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
100 g |
Sardelová pasta |
30 g |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté filety osolíme, okořeníme, potřeme sardelovou pastou, stočíme a převážeme nití.
- Připravené závitky opečeme v horkém oleji, dopečeme v troubě.
- Upečené závitky zbavíme nití a urovnáme na mísu. Ozdobíme je dílky rajčat a nakrájenými paprikami.
- Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.