Salát z filé s jogurtem

Ingredience


Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Cukr krupice 1 špetka
Filé z aljašské tresky 500 g
Jablka 4 ks
Jogurt bílý 300 g
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Rajčata 4 ks
Salát hlávkový 1 ks
Sůl 1 špetka
Zelenina kořenová 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté porce filé osolíme, okyselíme, dáme do mírně vymaštěného kastrolu a dusíme do měkka.
  2. Vychladlé filé nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s uvařenou a pokrájenou kořenovou zeleninou, nasekanou petrželkou a natrhaným hlávkovým salátem. Omytá rajčata rozkrájíme na plátky, jablka nastrouháme a vše dobře promícháme.