Salát z filé s jogurtem
Ingredience
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Cukr krupice |
1 špetka |
Filé z aljašské tresky |
500 g |
Jablka |
4 ks |
Jogurt bílý |
300 g |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Rajčata |
4 ks |
Salát hlávkový |
1 ks |
Sůl |
1 špetka |
Zelenina kořenová |
250 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté porce filé osolíme, okyselíme, dáme do mírně vymaštěného kastrolu a dusíme do měkka.
- Vychladlé filé nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s uvařenou a pokrájenou kořenovou zeleninou, nasekanou petrželkou a natrhaným hlávkovým salátem. Omytá rajčata rozkrájíme na plátky, jablka nastrouháme a vše dobře promícháme.