Pomazánka z tresčích jater
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Citronová šťáva |
1 kávová lžička |
Játra tresčí v oleji |
100 g |
Máslo čerstvé |
100 g |
Pažitka |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Máslo utřeme do pěny, přidáme rozetřená játra, jemně nakrájenou cibuli, citronovou šťávu a sůl. Vše dobře promícháme.
- Nakonec přidáme nadrobno nasekaná uvařená vejce a opatrně je vmícháme do pomazánky.
- Podáváme na chlebíčkách z bílé veky. Každý chlebíček posypeme nasekanou pažitkou.