Vepřové kotlety s jogurtem

Ingredience


Česnek 4 stroužek
Cibule 2 ks
Jogurt bílý 200 ml
Kardamom 0.5 kávová lžička
Kmín drcený 0.5 kávová lžička
Olej stolní 100 ml
Paprika mletá sladká 0.5 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Vepřové kotlety 600 g
Zázvor mletý 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupanou cibuli a česnek umeleme a smícháme se vším kořením na pastu.
  2. Omyté kotlety naklepeme, osolíme a potřeme pastou. Vložíme je do misky a zalijeme rozšlehaným jogurtem. Necháme několik hodin uležet.
  3. Kotlety vyjmeme a po obou stranách usmažíme na rozpáleném oleji.