Bharóčská holoubátka

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Chilli koření mleté 1 kávová lžička
Holoubata 4 ks
Hořčice plnotučná 1 kávová lžička
Kmín drcený 1 kávová lžička
Máslo čerstvé 40 g
Sůl 1 kávová lžička
Worcester (worcesterská omáčka) 1 polévková lžíce
Zázvor mletý 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěná a osolená holoubata nejdříve grilujeme nasucho asi 5 minut.
  2. Všechny ostatní přísady (hořčici, chilli, kmín, worcester, zázvor, česnek) dobře utřeme s máslem v pastu. Předgrilovaná holoubata pomažeme pastou uvnitř i zevně a necháme je asi 4 hodiny odpočinout.
  3. Potom holoubátka znovu zvolna grilujeme.