Bharóčská holoubátka
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Chilli koření mleté |
1 kávová lžička |
Holoubata |
4 ks |
Hořčice plnotučná |
1 kávová lžička |
Kmín drcený |
1 kávová lžička |
Máslo čerstvé |
40 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Worcester (worcesterská omáčka) |
1 polévková lžíce |
Zázvor mletý |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěná a osolená holoubata nejdříve grilujeme nasucho asi 5 minut.
- Všechny ostatní přísady (hořčici, chilli, kmín, worcester, zázvor, česnek) dobře utřeme s máslem v pastu. Předgrilovaná holoubata pomažeme pastou uvnitř i zevně a necháme je asi 4 hodiny odpočinout.
- Potom holoubátka znovu zvolna grilujeme.