Filé po urísku
Ingredience
Cibule |
4 ks |
Filé z aljašské tresky |
500 g |
Hřebíček mletý |
0.5 kávová lžička |
Jogurt bílý |
200 ml |
Kardamom |
0.5 kávová lžička |
Olej stolní |
5 polévková lžíce |
Skořice mletá |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Zázvor mletý |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté filé zalijeme jogurtem a necháme asi 1 hodinu odpočinout.
- Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dozlatova. Vložíme rybu s jogurtem, přidáme všechno koření, sůl a zamícháme. Dusíme na mírném plameni, až filé změkne.
- Podáváme s bramborovou kaší.