Jablečné čatní s hrozinkami

Ingredience


Chilli koření mleté 0.5 kávová lžička
Cibule 1 ks
Citronová šťáva 4 polévková lžíce
Cukr moučkový 20 g
Hřebíček mletý 1 špetka
Hrozinky 80 g
Jablka 250 g
Kečup 1 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
Zázvor mletý 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytá jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli jemně nasekáme. Jablka i cibuli vložíme do kastrolu, přidáme kečup, citronovou šťávu a hrozinky. Ochutíme zázvorem, hřebíčkem a chilli, osladíme a osolíme a zvolna dusíme za stálého míchání tak dlouho, až vznikne pasta.
  2. Čatní podáváme k masům a k rybám.