Kapustové palačinky s uzeným masem

Ingredience


Kapusta hlávková 300 g
Máslo čerstvé 50 g
Mléko polotučné 2 dl
Mouka polohrubá 100 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 0.5 kávová lžička
Uzené maso vařené 200 g
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěnou kapustu nadrobno nakrájíme a podusíme v malém množství osolené vody. Měkkou kapustu necháme dobře okapat.
  2. Vejce rozšleháme s mlékem, moukou, solí a pepřem. Přidáme okapanou kapustu, na másle osmažíme palačinky. Naplníme je nasekaným teplým uzeným masem, stočíme a podáváme.
  3. Vhodnou přílohou jsou smažené bramborové hranolky a zeleninový salát.