Okurka plněná sýrovým krémem

Ingredience


Hořčice plnotučná 1 kávová lžička
Majonéza 2 polévková lžíce
Mléko polotučné 2 polévková lžíce
Okurka salátová 1 ks
Paprika mletá sladká 1 špetka
Petržel - nať 1 ks
Rajčata 1 ks
Sůl 0.5 kávová lžička
Sýr Gouda 45% 100 g
Žervé 80 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Žervé smícháme s mlékem, majonézou, paprikou, hořčicí a solí. Lehce vmícháme nastrouhaný sýr.
  2. Oloupanou okurku nakrájíme na 8 silnějších šikmých plátků. Středy vyhloubíme, naplníme připraveným sýrovým krémem a ozdobíme dílky rajčete a snítkou petrželky.