Okurka plněná sýrovým krémem
Ingredience
Hořčice plnotučná |
1 kávová lžička |
Majonéza |
2 polévková lžíce |
Mléko polotučné |
2 polévková lžíce |
Okurka salátová |
1 ks |
Paprika mletá sladká |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 ks |
Rajčata |
1 ks |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Sýr Gouda 45% |
100 g |
Žervé |
80 g |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Žervé smícháme s mlékem, majonézou, paprikou, hořčicí a solí. Lehce vmícháme nastrouhaný sýr.
- Oloupanou okurku nakrájíme na 8 silnějších šikmých plátků. Středy vyhloubíme, naplníme připraveným sýrovým krémem a ozdobíme dílky rajčete a snítkou petrželky.