Rohlíky na jehle
Ingredience
Mléko polotučné |
100 ml |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
4 polévková lžíce |
Olej stolní |
6 polévková lžíce |
Paprikové lusky čerstvé |
1 ks |
Párky Vídeňské |
4 ks |
Rohlíky bílé |
4 ks |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 40% |
200 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rohlíky a párky nakrájíme na kolečka, papriku na plátky a tvrdý sýr na kostky.
- Střídavě napichujeme vše na špejle.
- Z mouky, vajíčka a mléka umixujeme směs, kterou osolíme.
- Jehly obalíme a poté smažíme na pánvi dozlatova.