Rolky ze sumečka
Ingredience
Máslo čerstvé |
100 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
30 g |
Pangasius - filety |
800 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Šunka dušená |
200 g |
Vaječný žloutek slepičí |
3 ks |
Vývar z hovězích kostí |
2 dl |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté filety osolíme, opepříme a natřeme kaší připravenou ze žloutků a mleté šunky.
- Připravené filety svineme do závitků, svážeme nití a dusíme na másle za občasného podlévání vývarem.
- Udušené rolky vyjmeme, omáčku zaprášíme moukou, povaříme a nalijeme na závitky zbavené nití.