Sumeček s broskvemi
Ingredience
Kompot broskvový |
400 g |
Mandle |
30 g |
Olej stolní |
1.5 dl |
Pangasius - filety |
600 g |
Pepř černý mletý |
0.5 kávová lžička |
Sherry brandy |
4 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Šunka dušená |
80 g |
Sýr Ementál (Primátor) |
60 g |
Vaječný žloutek slepičí |
4 ks |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté porce sumečka osolíme, opepříme a na každou položíme plátek šunky, ementálu a čtvrtku vařeného vejce. Přeložíme, sepneme jehlou a svrchu ještě osolíme a opepříme. Porce zprudka opečeme na oleji.
- Opečené kapsičky necháme na teplém místě. Do každé zapícháme na nudličky nakrájené pražené loupané mandle.
- Podáváme s broskví, do jejíhož důlku po pecce dáme syrový žloutek, mírně osolený a pokapaný sherry.