Vepřové kotlety v alobalu

Ingredience


Jablka 250 g
Kečup 80 g
Mandle 40 g
Máslo čerstvé 30 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sádlo škvařené 50 g
Sůl 0.5 kávová lžička
Šunka dušená 80 g
Vepřové kotlety 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na sádle a položíme na alobal.
  2. Kotlety pokryjeme plátky šunky, na másle opečenými, oloupanými kolečky jablek bez jádřinců, pokapeme kečupem a posypeme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi. Alobal dobře uzavřeme a pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.
  3. Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.