Vepřové kotlety v alobalu
Ingredience
Jablka |
250 g |
Kečup |
80 g |
Mandle |
40 g |
Máslo čerstvé |
30 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sádlo škvařené |
50 g |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Šunka dušená |
80 g |
Vepřové kotlety |
4 ks |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na sádle a položíme na alobal.
- Kotlety pokryjeme plátky šunky, na másle opečenými, oloupanými kolečky jablek bez jádřinců, pokapeme kečupem a posypeme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi. Alobal dobře uzavřeme a pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.
- Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.