Kůzlečí medailonky
Ingredience
Česnek |
5 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Kůzlečí maso |
800 g |
Máslo čerstvé |
4 polévková lžíce |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté kůzlečí maso (ideálně z kýty) nakrájíme na malé medailonky a smícháme s rozpuštěným máslem, do kterého jsme přidali prolisovaný česnek.
- Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, promísíme s masem a necháme 1 hodinu v chladu.
- Potom medailonky osolíme a zprudka osmažíme na teflonové pánvi. Před podáváním maso posypeme nasekanou petrželkou.