Krůtí stehna v zelenině
Ingredience
Anglická slanina |
100 g |
Cibule |
1 ks |
Hrášek |
2 polévková lžíce |
Karotka |
1 ks |
Kedlubna |
1 ks |
Krůtí stehna |
4 ks |
Majoránka |
1 kávová lžička |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vývar z hovězích kostí |
0.25 l |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěná krůtí stehna prošpikujeme nudličkami slaniny, osolíme a posypeme majoránkou. Maso opečeme po všech stranách na zbylé rozškvařené slanině, podlijeme vývarem a pečeme pod pokličkou ve vyhřáté troubě do poloměkka.
- Potom přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a karotku, hrášek a na kostičky nakrájenou kedlubnu. Pokrm dopečeme už bez pokličky.