Krůtí stehna v zelenině

Ingredience


Anglická slanina 100 g
Cibule 1 ks
Hrášek 2 polévková lžíce
Karotka 1 ks
Kedlubna 1 ks
Krůtí stehna 4 ks
Majoránka 1 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Vývar z hovězích kostí 0.25 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěná krůtí stehna prošpikujeme nudličkami slaniny, osolíme a posypeme majoránkou. Maso opečeme po všech stranách na zbylé rozškvařené slanině, podlijeme vývarem a pečeme pod pokličkou ve vyhřáté troubě do poloměkka.
  2. Potom přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a karotku, hrášek a na kostičky nakrájenou kedlubnu. Pokrm dopečeme už bez pokličky.