Filé se špenátem
Ingredience
Cibule |
50 g |
Filé z aljašské tresky |
300 g |
Máslo čerstvé |
50 g |
Muškátový oříšek |
1 špetka |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Špenátový protlak mražený |
400 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Eidam cihla 40% |
50 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V zapékací míse rozpustíme máslo a krátce na něm podusíme cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme špenát a za stálého míchání ho necháme rozmrazit. Osolíme, opepříme, přidáme špetku muškátového oříšku a vmícháme 1 vejce.
- Porce omytého a osoleného filé položíme na špenát, posypeme nastrouhaným sýrem a ve středně vyhřáté troubě zapékáme 20 - 25 minut.