Haše z drůbežího masa

Ingredience


Kuřecí drůbky 50 g
Kuřecí maso vařené 250 g
Muškátový květ 1 špetka
Pažitka 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 0.5 kávová lžička
Sýr smetanový tavený 45% 100 g
Vejce slepičí 1 ks
Vývar drůbeží 4 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vykostěné, nakrájené maso i s drůbky umeleme. Sýr rozmělníme vidličkou, zalijeme vývarem a roztavíme na hladkou omáčku. Přidáme mleté maso, sůl a koření. Prohřejeme, vmícháme vejce a dále mícháme do zhoustnutí. Nakonec pokrm posypeme nasekanou pažitkou.
  2. Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.
  3. Haši můžeme také použít jako náplň do omelet nebo paštiček z listového těsta.