Paprikové lusky se sardelovou náplní
Ingredience
Cibule |
0.5 ks |
Máslo čerstvé |
30 g |
Paprikové lusky čerstvé |
2 ks |
Petržel - nať |
1 ks |
Rajčata |
1 ks |
Sardelová pasta |
1 polévková lžíce |
Vejce slepičí |
2 ks |
Voda pitná |
300 ml |
Žervé |
40 g |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
- Omyté papriky podélně rozkrojíme, zbavíme semen, omyjeme pod tekoucí vodou a necháme okapat.
- Změklé máslo utřeme se žervé, přidáme uvařená vejce rozmačkaná na kaši, sardelovou pastu a vše ušleháme. Nakonec vmícháme drobně nakrájenou cibuli.
- Směsí naplníme připravené půlky paprik, ozdobíme je dílky rajčete a snítkou petrželky a dáme vychladit.