Paprikové lusky se sardelovou náplní

Ingredience


Cibule 0.5 ks
Máslo čerstvé 30 g
Paprikové lusky čerstvé 2 ks
Petržel - nať 1 ks
Rajčata 1 ks
Sardelová pasta 1 polévková lžíce
Vejce slepičí 2 ks
Voda pitná 300 ml
Žervé 40 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
  2. Omyté papriky podélně rozkrojíme, zbavíme semen, omyjeme pod tekoucí vodou a necháme okapat.
  3. Změklé máslo utřeme se žervé, přidáme uvařená vejce rozmačkaná na kaši, sardelovou pastu a vše ušleháme. Nakonec vmícháme drobně nakrájenou cibuli.
  4. Směsí naplníme připravené půlky paprik, ozdobíme je dílky rajčete a snítkou petrželky a dáme vychladit.