Pomazánka z vařeného hovězího masa
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Chléb samožitný |
8 krajíc |
Cibule |
1 ks |
Hořčice kremžská |
2 polévková lžíce |
Hovězí maso vařené |
250 g |
Máslo čerstvé |
60 g |
Pažitka |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Uvařené maso nakrájíme na kousky a umeleme najemno. Přidáme změklé máslo a našleháme. Potom přidáme hořčici, prolisovaný česnek, podle chuti sůl a vše promícháme.
- Pomazánku necháme v chladu odležet.
- Podáváme na krajících chleba a sypeme nasekanou pažitkou.