Zelí dušené s těstovinami

Ingredience


Cibule 1 ks
Kmín celý 1 špetka
Olej stolní 100 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 kávová lžička
Těstoviny vařené (průměr) 300 g
Voda pitná 500 ml
Zelí hlávkové bílé 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěné zelí nakrouháme, podlijeme osolenou vodou a podusíme asi 10 minut. Scedíme je a necháme okapat.
  2. Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme zelí a dusíme doměkka. Osolíme, mírně opepříme a okmínujeme. Zelí dusíme bez podlévání.
  3. K měkkému zelí přidáme uvařené, scezené těstoviny a pokrm ještě chvíli podusíme.