Zámecké toasty s vepřovými játry

Ingredience


Cibule sterilovaná 10 ks
Hořčice 1 kávová lžička
Játra vepřová 200 g
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr Eidam cihla 40% 100 g
Veka 1 ks
Žampiony čerstvé 100 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Plátky veky opečeme nasucho na plechu v troubě, poté je mírně potřeme máslem.
  2. Na zbylém másle orestujeme omytá, na nudličky pokrájená játra spolu s plátky žampionů. Směs ochutíme hořčicí, pepřem a solí, navršíme ji na plátky veky, poklademe nakrájenými cibulkami a posypeme nastrouhaným sýrem.
  3. Toasty zapečeme v horké troubě, ihned podáváme.