Studená kaše z celeru a brambor

Ingredience


Brambory 300 g
Celer bulvový 600 g
Citrony 1 ks
Majonéza 150 g
Salát hlávkový 1 ks
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vejce uvaříme na tvrdo.
  2. Oloupaný celer opláchneme, nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do měkka. Uvařené scedíme.
  3. Brambory omyjeme, oloupeme a pokrájíme na větší kostky. Uvaříme v jiném kastrolu v osolené vodě, uvařené scedíme.
  4. Brambory, celer a vejce prolisujeme, necháme vychladnout.
  5. Poté kaši upravíme na listy salátu, přelijeme majonézou a ozdobíme dílky citónu.