Jehněčí s fazolkami
Ingredience
Cibule |
2 ks |
Fazolové lusky zelené |
500 g |
Jehněčí maso |
600 g |
Paprika mletá sladká |
0.5 kávová lžička |
Sádlo škvařené |
3 polévková lžíce |
Smetana 12% (konzumní) |
0.25 l |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 60 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli podusíme na sádle a opečeme na ní omyté, osolené a opaprikované maso nakrájené na kousky.
- V jiné nádobě podusíme na sádle očištěné fazolky, které jsme podélně rozkrojili.
- Když obojí změkne, smícháme maso s fazolkami, vložíme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a zapečeme v troubě.