Jatýrka na tymiánu
Ingredience
Česnek |
6 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Játra kuřecí |
500 g |
Olej stolní |
50 ml |
Omáčka sójová |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Slanina vepřová |
100 g |
Sůl |
1 špetka |
Tymián čerstvý |
1 kávová lžička |
Worcester (worcesterská omáčka) |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 45 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V rozpáleném oleji osmažíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená drůbeží jatýrka, slaninu, celé stroužky česneku, tymián a další koření.
- Při mírné teplotě restujeme asi 45 minut.
- Poté dle chuti osolíme.
- Podáváme teplé.