Křenové jednohubky s jeřabinou
Ingredience
Kompot jeřabinový |
100 g |
Křenová pasta - Krenex |
1 polévková lžíce |
Máslo pomazánkové |
3 polévková lžíce |
Pažitka |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rohlíky bílé |
5 ks |
Sůl |
1 špetka |
Žervé |
160 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 10 porcí
- Žervé s pomazánkovým máslem a Krenexem rozšleháme a osolíme a opepříme.
- Rohlíky nakrájíme na kolečka a vidličkou na ně dáme křenovou pomazánku.
- Doprostřed jednohubek dáme kompotovanou jeřabinu, která ji dodá pikantní chuť.
- Nakonec jednohubky posypeme pokrájenou pažitkou.