Bylinkové karbanátky
Ingredience
Bylinky čerstvé - svazek |
1 ks |
Maso mleté - mix |
300 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
2 polévková lžíce |
Olej olivový |
100 ml |
Pepř černý mletý |
0.5 kávová lžička |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Čerstvé bylinky dobře opláchneme pod tekoucí vodou, nasekáme je a promícháme.
- Z mletého masa vytvarujeme karbanátky, které z obou stran osolíme a opepříme. Potom je obalíme v nasekaných bylinkách a v hladké mouce.
- Vzniklé karbanátky smažíme v horkém oleji do zlatova.
- Podáváme s bramborovou kaší a dušeným hlávkovým salátem.