Omeleta s mangoldem
Ingredience
Mangold |
300 g |
Mléko sójové |
0.125 l |
Muškátový oříšek |
1 špetka |
Olej olivový |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Vejce slepičí |
4 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Mangold opláchneme pod tekoucí vodou a krátce podusíme.
- Vejce rozšleháme s mlékem, solí a nasekanou petrželkou. Vlijeme je na pánev s rozehřátým olejem a usmažíme omeletu.
- Podušené listy mangoldu upravíme na omeletu, okořeníme muškátem, osolíme a opepříme.
- Omeletu v polovině přehneme a ihned podáváme.