Tofu s fenyklem

Ingredience


Bazalka 1 ks
Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Fenykl sladký - hlíza 1 ks
Kmín římský 1 špetka
Olej olivový 1 kávová lžička
Olivy nakládané 160 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr sójový - Tofu 250 g
Voda pitná 250 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Sýr Tofu nakrájíme na kostičky, hlízu fenyklu pokrájíme na plátky.
  2. Na pánev s rozehřátým olejem vložíme Tofu a fenykl, osmažíme. Přidáme olivy, okmínujeme, opepříme a osolíme. Zalijeme vodou a dusíme do měkka.
  3. Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu a čerstvou bazalku.
  4. Podáváme s vařenými těstovinami.