Chilli guláš

Ingredience


Chilli koření mleté 0.25 kávová lžička
Cibule 3 ks
Kečup 4 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Párky jemné 4 ks
Sádlo škvařené 3 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
Voda pitná 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Jednu nadrobno rozkrájenou cibuli zpěníme na sádle, přisypeme mletou papriku a chilli koření. Přidáme párky, nakrájené na větší kousky, promícháme a přilijeme kečup. Podle potřeby můžeme zředit dvěma lžícemi vody. Vše chvíli povaříme.
  2. Nakonec guláš podle chuti osolíme. Na talíři každou porci posypeme zbylou nakrájenou cibulí.
  3. Podáváme s opečenými plátky toastového chleba.