Kuřecí játra na tymiánu s mandlemi
Ingredience
Játra kuřecí |
500 g |
Mandle |
40 g |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Tymián sušený |
1 špetka |
Worcester (worcesterská omáčka) |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Mandle vložíme do vařící vody, krátce povaříme, scedíme, propláchneme studenou vodou a oloupeme.
- Očištěná kuřecí játra nakrájíme na stejné kousky a za stálého míchání je opékáme na oleji asi 7 minut. Přidáme kečup, mandle, tymián, worcester a vše prohřejeme.
- Nakonec pokrm osolíme a ihned podáváme.
- Vhodnou přílohou je rýže.