Rybí kotlík se zeleninou

Ingredience


Anglická slanina 75 g
Brambory vařené ve slupce 500 g
Celer řapíkatý 2 ks
Cibule 3 ks
Filé z aljašské tresky 500 g
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Mrkev kořen 2 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Pórek 1 ks
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kousky.
  2. Omyté filé nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, očištěnou zeleninu krájíme na malé kousky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na půlkolečka.
  3. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme slaninu a necháme ji vyškvařit. Přidáme filé, brambory a zeleninu. Pod pokličkou vše dusíme asi 15 minut.