Kuřecí játra na hrášku

Ingredience


Hrášek mražený 400 g
Játra kuřecí 600 g
Kečup 5 polévková lžíce
Olej stolní 2 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké nudličky a zpěníme na oleji. Přidáme očištěná kuřecí játra, za stálého míchání je opečeme. Podlijeme je trochou vody, přidáme kečup, papriku a dusíme téměř do měkka.
  2. Nakonec přidáme mražený hrášek a ještě několik minut podusíme. Pokrm osolíme, opepříme a necháme přejít varem.
  3. Ihned podáváme.