Horký Hermelín s česnekovou majonézou
Ingredience
Česnek |
4 stroužek |
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Cukr krupice |
1 špetka |
Majonéza |
200 g |
Paprikové lusky čerstvé |
2 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
2 ks |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
480 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Hermelín prohřejeme pod grilem nebo v silně vyhřáté troubě.
- Majonézu ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem.
- Horký Hermelín přelijeme připravenou majonézou a obložíme čerstvou zeleninou.