Houbová pánev se zeleninou

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Feferony 1 ks
Hlíva ústřičná 200 g
Jogurt bílý 200 g
Kari koření 0.5 kávová lžička
Kmín celý 0.5 kávová lžička
Olej stolní 3 polévková lžíce
Paprika červená 1 ks
Paprika zelená 1 ks
Petržel - nať 0.5 ks
Pórek 1 ks
Rajčata 2 ks
Žampiony čerstvé 300 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Houby pokrájíme na malé kousky, papriky a feferonku zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, pórek na kolečka, čsenek na plátky.
  2. Spařená rajčata zbavíme slupky a nakrájíme na kostičky.
  3. Rozehřejeme v pánvi olej, orestujeme kmín, dáme houby, papriku, feferonku, pórek a vše smažíme.
  4. Do směsi přimícháme jogurt, dáme česnek, koření, sůl a rajčata. Vše podusíme a podáváme teplé.