Houbová pánev se zeleninou
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Feferony |
1 ks |
Hlíva ústřičná |
200 g |
Jogurt bílý |
200 g |
Kari koření |
0.5 kávová lžička |
Kmín celý |
0.5 kávová lžička |
Olej stolní |
3 polévková lžíce |
Paprika červená |
1 ks |
Paprika zelená |
1 ks |
Petržel - nať |
0.5 ks |
Pórek |
1 ks |
Rajčata |
2 ks |
Žampiony čerstvé |
300 g |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Houby pokrájíme na malé kousky, papriky a feferonku zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, pórek na kolečka, čsenek na plátky.
- Spařená rajčata zbavíme slupky a nakrájíme na kostičky.
- Rozehřejeme v pánvi olej, orestujeme kmín, dáme houby, papriku, feferonku, pórek a vše smažíme.
- Do směsi přimícháme jogurt, dáme česnek, koření, sůl a rajčata. Vše podusíme a podáváme teplé.