Rajčata v mletém mase

Ingredience


Bazalka 1 polévková lžíce
Česnek 3 stroužek
Kerblík 1 polévková lžíce
Maso mleté - mix 500 g
Mouka sójová plnotučná 4 polévková lžíce
Olej stolní 100 ml
Oregano sušené 1 špetka
Pažitka 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Rajčata 12 ks
Sůl 1 kávová lžička
Tymián sušený 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rajčata spaříme, oloupeme a obalíme v nasekaných natích, smíchaných se solí.
  2. Mleté maso promícháme se solí, kořením, prolisovaným česnekem a zahustíme sójovou moukou.
  3. Připravená rajčata obalíme masovou hmotou, zvolna je smažíme v horkém oleji.
  4. Podáváme s vařenými bramborami.