Rajčata v mletém mase
Ingredience
Bazalka |
1 polévková lžíce |
Česnek |
3 stroužek |
Kerblík |
1 polévková lžíce |
Maso mleté - mix |
500 g |
Mouka sójová plnotučná |
4 polévková lžíce |
Olej stolní |
100 ml |
Oregano sušené |
1 špetka |
Pažitka |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Rajčata |
12 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
Tymián sušený |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rajčata spaříme, oloupeme a obalíme v nasekaných natích, smíchaných se solí.
- Mleté maso promícháme se solí, kořením, prolisovaným česnekem a zahustíme sójovou moukou.
- Připravená rajčata obalíme masovou hmotou, zvolna je smažíme v horkém oleji.
- Podáváme s vařenými bramborami.