Masitá nádivka do kachny
Ingredience
Citronová kůra |
1 špetka |
Játra kachní |
100 g |
Máslo čerstvé |
50 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sardelové řezy |
2 ks |
Strouhanka |
70 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Telecí plec |
150 g |
Uzené maso vařené |
150 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
Vepřová plec |
150 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Žemle namočíme do vody, vymačkáme a umeleme spolu s omytým masem, uzeným masem a očištěnými játry. Přidáme tekuté máslo, celá vejce, koření, sůl a nakrájené sardelové řezy. Nakonec nádivku zahustíme trochou strouhanky a dobře propracujeme.
- Pokud je nádivka příliš tuhá, přilijeme trochu mléka.