Masitá nádivka do kachny

Ingredience


Citronová kůra 1 špetka
Játra kachní 100 g
Máslo čerstvé 50 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sardelové řezy 2 ks
Strouhanka 70 g
Sůl 1 kávová lžička
Telecí plec 150 g
Uzené maso vařené 150 g
Vejce slepičí 2 ks
Vepřová plec 150 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Žemle namočíme do vody, vymačkáme a umeleme spolu s omytým masem, uzeným masem a očištěnými játry. Přidáme tekuté máslo, celá vejce, koření, sůl a nakrájené sardelové řezy. Nakonec nádivku zahustíme trochou strouhanky a dobře propracujeme.
  2. Pokud je nádivka příliš tuhá, přilijeme trochu mléka.