Cibule plněné bylinkovým sýrem
Ingredience
Cibule |
10 ks |
Kopr čerstvý |
1 polévková lžíce |
Pažitka |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Lučina - termizovaný |
200 g |
Tymián sušený |
1 kávová lžička |
Voda pitná |
1 l |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 10 porcí
- Menší cibule oloupeme, nařízneme křížem asi do 2 cm a povaříme je v osolené vodě asi 5 minut. Necháme dobře okapat.
- Lučinu (nebo jiný krémový sýr) promícháme s nasekanými bylinkami, směsí naplníme cibule. Povrch posypeme tymiánem a každou cibulku zabalíme do alobalu. Opékáme na grilu asi 20 minut.