Hráškový salát s jogurtovou omáčkou
Ingredience
Hořčice kremžská |
2 polévková lžíce |
Hrachové lusky |
250 g |
Jogurt bílý |
150 ml |
Kopr čerstvý |
1 polévková lžíce |
Pepř bílý |
1 špetka |
Rajčata Cherry |
125 g |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Gouda 45% |
125 g |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Hrachové lusky opláchneme, spaříme asi 4 minuty ve vařící vodě a necháme je okapat.
- Rajčata omyjeme a rozkrojíme na poloviny, sýr nakrájíme na kostičky.
- Jogurt promícháme s hořčicí a nasekaným koprem, osolíme a opepříme.
- Lusky, rajčata a sýr upravíme na talíře, přelijeme jogurtovým dresinkem.