Krevety na jehlách

Ingredience


Krevety tygří - loupané 450 g
Olej olivový 4 polévková lžíce
Paprika zelená 1 ks
Paprika žlutá 1 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata Cherry 4 ks
Rozmarýn čerstvý 4 ks
Šalotka 4 ks
Sůl 1 kávová lžička
Tymián čerstvý 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Krevety a rajčátka omyjeme, papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Šalotky očistíme a nakrájíme na čtvrtky.
  2. Vždy 4 krevety napíchneme střídavě s šalotkami a kousky paprik na jehly. Špízy položíme na větší kusy alobalu, potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
  3. Ke každému špízu přidáme snítku tymiánu a rozmarýnu a zbylé šalotky a rajčátka. Alobal pevně zabalíme, vložíme na gril a za častého obracení grilujeme asi 15 minut.